Airoh Movement S Steel

, ,

Motoristična čelada Airoh Movement S, izdelana iz polikarbonata (HRT – High Resistant Thermoplastic).

249,99

Šifra: MVSST38 Kategorije: , , Oznake: , , , ID: 3159

Motoristična čelada Airoh Movement S, izdelana iz polikarbonata (HRT – High Resistant Thermoplastic), natančno načrtovana in izdelana iz kvalitetnih materialov. Vizir je načrtovan tako, da preprečuje rošenje, dodatno ima čelada sončni vizir. Nameščeni zračniki zagotavljajo visoko stopnjo prezračevanja v vseh vremenskih pogojih. Integriran “windstop”-zaščita proti vetru ter Pinlock zagotavljata udobje in varno vožnjo tudi v slabših pogojih vožnje.

Čelada je testirana v vetrovnem tunelu za zagotavljanje optimalne aerodinamike in s tem manj hrupa med vožnjo.


Teža: 1420g

Velikosti od XS do XL


ikone-2

Material

Polikarbonat

Teža

1420g

Tip čelade

Integralna

Tip izdelka

Čelada

Velikost

L, M, S, XL, XS

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki