Airoh Terminator Open Vision Color

, ,

Čelada najvišjega razreda iz karbon-kevlar kompozitnih vlaken. Atraktiven izgled, nizka teža in napreden sistem za prezračevanje so le nekaj lastnosti katere naredijo čelado Airoh Terminator udobno in zelo funkcionalno.

269,99

Šifra: TOV14 Kategorije: , , Oznake: , , , , ID: 4749

Čelada najvišjega razreda iz karbon-kevlar kompozitnih vlaken. Zunanja školjka čelade v dveh velikostih.

  • Večplasten lak
  • Testirana v vetrovnem tunelu
  • Napredni sistem zračenja
  • Odstranljiva in pralna notranja obloga z sistemom za hitro odstranitev v nujnem primeru
  • Odstranljiv in pralni filter za zaščito proti pesku

Atraktiven izgled, nizka teža in napreden sistem za prezračevanje so le nekaj lastnosti katere naredijo čelado Airoh Terminator udobno in zelo funkcionalno.

Poudarek pri razvoju tega modela je bil namenjen notranjim oblogam, katere so izdelane iz materialov zadnje generacije in nudijo maksimalno udobje kot tudi dihanje. Airoh Terminator je opremljena tudi z naprednim filtrom za prah. Seveda pa ima čelada tudi sistem (A.E.F.R.) za odstranitev ličnic ob nujnem primeru, zapenjanje pa je z D-ring sistemom.


Teža: 1070g
Velikosti: S in M

Barva

Bela

Material

Kompozitna vlakna

Sezona uporabe

Vse sezone

Teža

1020g

Tip čelade

Kros

Tip izdelka

Čelada

Velikost

M, S

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki