GC Kirk

,

Grand Canyon Kirk je klasična usnjena jakna, izdelana je iz najboljšega bizoljega usnja.

319,00

Šifra: GC1KIR Kategoriji: , Oznake: , , , ID: 2674

Grand Canyon Kirk je klasična usnjena jakna, izdelana je iz najboljšega bizoljega usnja. Zelo mehko usnje omogoča visok nivo udobja saj je bizolje usnje nekoliko tanjše od klasičnega govejega ob tem pa vseeno omogoča trpežnost in zaščito. Izgled jakne je stilen klasičen – retro. Jakna Grand Canyon Kirk ima notranjost izdelano iz svile v barvi zunanjosti jakne. Jakna je dobavljiva v črni in zeleni barvi. Zaščita jakne je CE LEVEL 1.


  • Dva notranja in tri zunanji žepi
  • Notranjost iz svile
  • Material: Goveje usnje
  • Odstranljiva zaščita (CE level 1) na ramenih in komolcih
  • Na hrbtu je mehka hrbtna zaščita

Velikosti: 50-60 (M-4XL)

Barva

črna, Rjava, zelena

Material

Usnje

Proizvajalec

Grand Canyon

Stil

Cafe Racer, Chopper, Classic

Tip izdelka

Jakna

Velikost

50, 52, 54, 56, 58, 60

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki