Hevik HAN210 Zaščita vratu in brade

Zaščita vratu je izdelana iz materialov za zaščito pred vetrom ob tem pa vseeno omogoča dihanje.

25,40

Šifra: HAN210 Kategorija: Oznake: , , ID: 2551

Zaščita vratu je izdelana iz materialov za zaščito pred vetrom ob tem pa vseeno omogoča dihanje. Izdelana iz udobnega materiala za lepo prileganje ob vratu. Primerna je za uporabo celo leto. Notranjost je izdelana tako, da ohranja telesno temperaturo in preprečuje potenje.


  • Elastičen material
  • Zaščita 360 stopinj okoli vratu
  • Pralna in trpežna
  • Ploščati šivi
Barva

črna

Material

Tekstil

Proizvajalec

Hevik

Sezona uporabe

Vse sezone

Tip izdelka

Ostalo

Velikost

Univerzalna

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki