Hevik HGL200 Garage rokavice rjave

,

Hevik Garage rokavice so klasičnega stila izdelane iz kvalitetnega usnja, zelo udobne. Odlično se podajo z jakno Hevik Garage.

60,35

Šifra: HGL200MBR Kategoriji: , Oznake: , , , , , , ID: 2531

Hevik Garage rokavice so klasičnega stila izdelane iz kvalitetnega usnja, zelo udobne. Odlično se podajo z jakno Hevik Garage.

Rokavice so izdelane iz prevodnega materiala kateri omogoča uporabo naprav z ekrani na dotik – pametni telefoni in tablice.


  • Perforirane za povečano zračnost
  • Zapenjanje z zanko in ježkom
  • Kompatibilne z zasloni na dotik

Material:

  • 90% usnje
  • 10% poliester

Velikost: od S do 3XL
Barva: Rjava in črna

Barva

Rjava

Material

Usnje

Proizvajalec

Hevik

Sezona uporabe

Vse sezone

Stil

Cafe Racer, Touring

Tip izdelka

Rokavice

Velikost

2XL, 3XL, L, M, S, XL

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Morda vam bo prav tako všeč…

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki