Akcija

Hevik Namib moška bež

, , ,

Hevik Namib W-ST touring jakna je celoletna jakna s tremi plastmi: zunanja tkanina z vodoodbojno obdelavo, “W-STRIDER” nepremočljiva membrana katera omogoča dihanje in notranja snemljiva toplotna podloga.

214,90 167,50

Šifra: HJ3L304MG Kategorije: , , , Oznake: , , , ID: 2453

Hevik Namib W-ST touring jakna je celoletna jakna s tremi plastmi: zunanja tkanina z vodoodbojno obdelavo, “W-STRIDER” nepremočljiva membrana katera omogoča dihanje in notranja snemljiva toplotna podloga.

Primerna je za vožnjo v vseh vremenskih razmerah. Tudi za poletne dni je poskrbljeno z dvema zračnikoma na sprednji strani. Jakna Namib je opremljena z zaščito ramen in komolcev in ima zadnji žep za zaščito hrbta.


  • Nastavljiva v zapestju, rokavih in pasu z enostavnim “hook & loop” ježkom (ježek z dodatno zanko)
  • Odsevni inserti za dodatno varnost
  • Zračniki na rokavih in sprednjem delu
  • Dvojno nastavljiva na rokavih
  • 4 nepremočljivi žepi

 

  • Velikost od XS do 3XL
  • Barve: Temno siva-črna in bež
Barva

Bež, Fluo

Material

Tekstil

Proizvajalec

Hevik

Tip izdelka

Jakna

Velikost

2XL, 3XL, L, M, S, XL, XS

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki