Hevik tehnična majica z dolgimi rokavi

43,55

Šifra: HUW01 Kategorija: Oznaki: , ID: 1026

Letno-zimska tenhična majica z dolgimi rokavi z DRYARN materialom in karbonskimi vlakni. Tehnologija brez šivov omogoča nemoteče prilagajanje telesu, nemoteno gibanje in prijetno prilagajanje mišicam. Materiali omogočajo vzdrževanje telesne temperature in istočasno odvajanje vlažnosti iz kože na zunanji sloj materiala. Te značilnosti materiala omogočajo naravno termo regulacijo telesne temperature tako, da se mišice ne ohlajajo prehitro tudi ob nižjih temperaturah in vetru.

DRYARN material se ne spreminja ob stiku z bakterijami, insekti ali drugimi mikroorganizmi, karbonska vlakna pa uničujejo efekt statike na oblačilu.

Proizvajalec

Hevik

Tip izdelka

Ostalo

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki