iMX Sand očala oranžna/črna

iMX Sand motokros očala nudijo vse kar nudijo Mud in Dust, dodatno pa boljši design in iridium šipice visoke kvalitete katere še dodatno izboljšajo izgled očal. V kompletu prejmete dodatno prozorno šipico, nadomestljivo zaščito za nos ter etui za očala.

51,50

Šifra: Sand-oo Kategorija: Oznake: , , , , ID: 4156

iMX blagovna znamka je nastala iz strasti do motokrosa. Blato (Mud), pesek (Sand) in prah (Dust) so elementi katere imajo motokrostisti kateri so izdelali iMX radi, če je tudi vam to všeč je iMX prava izbira za vas.

  • Okvir očal je lahek in fleksibilen
  • Šipica proti rošenju, izdelana iz polikarbonata z dodanim AntiFog filmom, odporna na praske s pini za tear-off
  • Tri plastna spužva 18mm različnih gostot spužve za prilagajanje obrazu in omogoča visok nivo udobja
  • Širok trakec 45mm ima silikonski tisk na notranji strani proti zdrsu
  • V kompletu oranžna Iridium šipica, prozorna šipica, nadomestljiva zaščita za nos in etui
Barva

črna, Oranžna

Tip

Očala

Proizvajalec

iMX

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki