Kappa K56NT

,

Motoristični kovček Kappa K56NT prostornine 55/56 litrov primeren za do dve preklopni čeladi.

245,80

Šifra: k56nt Kategoriji: , Oznake: , , , , ID: 2618

Motoristični kovček Kappa K56NT prostornine 55/56 litrov. V kovček je možno postaviti do dve preklopni čeladi. Kovček se montira s sistemom Kappa Monokey kar omogoča enostavno odstranitev iz motorja. Na ključavnici je dodan ročaj za nošenje, možna zamenjava/namestitev lakiranega okrasnega zgornjega pokrova.


Prostornina: 56 litrov

Dimenzije: 59,8 x 32,4 x 47,7 cm

Nosilnost: 10kg

Teža kovčka: 5kg

Beli odsevniki

Barva

črna

Proizvajalec

Kappa

Sistem kovčka

Monokey

Tip

Kovček

Tip izdelka

Dodatna oprema za motor, Kovčki

Velikost kovčka

56

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Morda vam bo prav tako všeč…

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki