Kappa KS201 Pokrivalo

,

Pokrivalo Kappa KS210 za motor vam omogoča zaščito motorja pred vremenskimi vplivi, pokrivalo KS201 je nepremočljivo, dodatno pa ima odprtino za namestitev ključavnice(verige) proti kraji. V dveh velikostih L (205x125x90cm) in XL (234x125x90cm).

37,95

Šifra: KS201 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ID: 1125

Pokrivalo za motor vam omogoča zaščito motorja pred vremenskimi vplivi, pokrivalo KS201 je nepremočljivo, dodatno pa ima odprtino za namestitev ključavnice(verige) proti kraji.


Velikosti L in XL

Kvalitetna izdelava iz poliestra 210D, omogoča 100% nepremočljivost, šivi so termalno obdelani (varjeni). Namestitev je enostavna s pomočjo trakov za optimalno prileganje motorju. Pokrivalo je črne barve, logo v srebrni barvi in šivi oranžne barve. Pokrivalo KS210 je dobavljivo v dveh velikostih:

L – namenjeno predvsem za skuterje, naked in športne motorje – Dolžina: 205cm – Višina: 125cm – Širina: 90cm

XL – za maxi skuterje in motorje s prednjim vetrobranskim steklom ter kovčkom – Dolžina: 234cm – Višina: 125cm – Širina – 90cm

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Dodatna oprema za motor

Barva

črna

Material

Poliester

Velikost

L, XL

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki