Kappa KS956 nosilec mobilnega telefona

, ,

Nosilec za mobilni telefon, namestitev na krmilo. Primerno za motor, skuter in tudi bicikel. Namenjeno za npr.: Apple iPhone 6

43,90

Nosilec za mobilni telefon, namestitev na krmilo. Primerno za motor, skuter in tudi bicikel.

Enostavna namestitev z vso priloženo opremo.

Nepromočljiv material, dodaten trakec za zapenjanje, izhod/vhod za kable, dodaten vodonepropusten ovitek, sistem za hitro namestitev.

Notranje dimenzije (mm): 71×139
Dimenzije okna (mm): 56×127

Primeri združljivosti: Apple iPhone 6, Samsung Galaxy A5…

 

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki