Kappa RA307R2 nožna torbica črna

,

Manjša torbica za na nogo prostornine 1 liter, nastavljivi paski omogočajo optimalno prileganje in nemoteče nošenje med vožnjo. Primerna za mobilni telefon, denarnico in manjše predmete. Torbica je nepremočljiva.

29,10

Šifra: RA307R2BK Kategoriji: , Oznake: , , ID: 4420

Kappa RA307R2 nožna torbica

Manjša torbica za na nogo prostornine 1 liter, nastavljivi paski omogočajo optimalno prileganje in nemoteče nošenje med vožnjo. Primerna za mobilni telefon, denarnico in manjše predmete.


  • Prostornina: 1 liter
  • Velikost: 18 x 5 x 15 cm
  • Nepremočljiv material
  • Obdelava proti UV
  • 2 predala
  • Nastavljivi paski za okoli pasu in noge
  • Sistem M.O.L.L.E. na prednji strani
Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Tip torbe

Nožna

Velikost

1 liter

Barva

črna

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki