Kappa RA320IG TANKLOCK torba siva

,

Torba RA320IG se namesti na tanklock nosilec. Na zgornjem delu torbe so elastike, material je obdelan z vodoodbojnim filmom, notranjost pa je nepremočljiva. Torba ima tudi dodan trak za nošenje.

64,30

Šifra: RA320IG Kategoriji: , Oznake: , , ID: 4422

Kappa RA320IG torba za rezervoar

Torba za montažno na rezervoar s sistemom za pritrditev TANKLOCK. Sistem TANKLOCK deluje s pomočjo dveh komponent – pritrdilni sistem kateri je specifičen za tip motorja (pritrditev na že obstoječe vijake) in spodnjim delom torbe kateri je enostaven za namestitev in odstranitev iz spodnje plošče katera je fiksno montirana na rezervoarju. Spodnja komponenta katera je specifična za motor se prodaja posebaj.

Torba RA320IG se namesti na nosilec s sistemom na “klik” in odstranitvijo z gumbom. Na zgornjem delu torbe so elastike, material je obdelan z vodoodbojnim filmom, notranjost pa je nepremočljiva. Torba ima tudi dodan trak za nošenje.


  • Prostornina: 4,5 litra
  • Velikost: 9 x 23 x 25 cm
  • Nepremočljiva notranjost
  • Ročaj za nošenje
  • Trak za nošenje čez ramena

Montaža: Sistem TANKLOCK in varnostni pasek za dodatno pritrditev

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Tip torbe

Tank

Velikost

4,5 litra

Barva

Siva

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki