NZI Must

,

NZI Must – integralna čelada, izdelana iz polikarbonata z vizirjem odpornim na praske in notranjo antibakterijsko oblogo.

82,90

Šifra: 8568 Kategoriji: , Oznaki: , ID: 1305

NZI Must – integralna čelada, izdelana iz polikarbonata z vizirjem odpornim na praske in notranjo antibakterijsko oblogo. Grafike Wild Wolf, roza-črna barvna kombinacija, belo-roza, grafika “Mexican skulls” pisana in živo oranžna-črna.

Material: Polikarbonat
Vizir odporen proti praskam 3-D
Mikro regulacija za zapenjanje
Notranja obloga antibakterijska
Homologacija:   ECE R 22-05

Velikost: S, M, L, XL, XXL
Teža: 1400g


Barva

Bela, črna, Oranžna, Roza, Vijola

Material

Polikarbonat

Proizvajalec

NZI

Tip čelade

Integralna

Tip izdelka

Čelada

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki