Rebelhorn Dežni komplet

,

Dežni komplet (jakna in hlače), odsevni elementi za višjo vidnost ob slabem vremenu. Rokavi v fluo rumeni barvi povečajo vidljivost ob slabem vremenu.

44,90

Dežni komplet (jakna in hlače), odsevni elementi za višjo vidnost ob slabem vremenu, varjeni šivi, notranja podloga mrežasta. Dodaten žep za dokumente. Nastavitve v zapestju, na nogah in v pasu omogočajo optimalno prileganje.


  • Material: Poliester / PVC
  • Velikosti od XXS do 5XL
Proizvajalec

Rebelhorn

Tip izdelka

Nepremočljiva oprema

Velikost

2XL, 3XL, 4XL, 5XL, L, M, S, XL, XS, XXS

Barva

črna, Fluo

Material

Poliester, pvc

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki