Akcija

T600 Sword

, , ,

Velikost na zalogi: L

229,00 159,99

Šifra: TW617 Kategorije: , , , Oznaka: ID: 467

Školjka čelade je glede na velikost čelade izdelana v dveh različnih velikostih. Material Karbon-kevlar fibra.

 

Vizir je narejen po posebnem postopku, debeline od 1,8mm do 2,5mm, kar omogoča najboljšo optičnost, ter je enostavno in hitro snemljiv.

 

Dodana je dodatna folija proti rošenju katero lahko enostavno namestimo. Pri vizirju je možno namestiti foljo tear off ter gumb za blokado vizirja.
Posebno pozornost so namenili notranji oblogi, je antibakterijska in antialergijska z mrežastimi vložki, kar omogočajo zelo dobro ventilacijo in udobje, obloga je snemljiva in pralna. Enako velja za ličnice, katere omogočajo zelo dobro prileganje čelade. Notranja obloga je tretirana po postopku SANITIZED.
Čelado se zapenja z dvojnim obročkom iz aluminija.


Velikost na zalogi: L
Teža čelade: 1300g

 

Velikost na zalogi: L

Barva

črna

Material

Karbon-kevlar

Proizvajalec

Airoh

Teža
Tip čelade

Integralna

Tip izdelka

Čelada

Velikost čelade

L

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki