Verige in verižni kiti DID

,

Verige DID.

Kategoriji: , Oznake: , , ID: 711

DAIDO KOGYO, poznana po imenu DID, je ena od najbolj zastopanih tovarn v motorističnem sektorju, saj pokriva cca 70% svetovnega trga in njeni izdelki so najbolj uporabljeni v primarni proizvodnji. Veriga pri motorju je eden od segmentov, ki je najbolj izspostavljen obremenitvam in vremenskim pogojem, kar zahteva, da je ta izdelek narejen iz najboljših materialov in izredno precizno. Vse te zahteve s svojim stalnim razvojem omogočajo verige DID.

Kategorije verig:

-DID, DID-NZ nima o-ringa ploščice normalne manjša moč motorja

-DID-V, DID-VT normali o-ring ploščice normalne srednja moč motorja

-DID-VM o-ring X2 ploščice normalne visoka moč motorja

-DID-ZVM, ERV3 o-ring X2 ploščice močnejše racing izvedba

Proizvajalec

DID

Tip izdelka

Ostalo

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki