Airoh Aviator Cairoli Qatar

, ,

Aviator 2.2 čelada predstavlja uspeh Airoha, saj se uporablja v samem vrhu off-road tekmovanj. Izdelana je v treh različnih velikostih školjk in kvalitetnih materialov, 100% izdelava iz karbonskih vlaken pa jo uvrsti med najlažje čelade v kategoriji.

589,99

Šifra: AV22CQ31 Kategorije: , , Oznake: , , , , ID: 3297

Aviator 2.2 čelada predstavlja uspeh Airoha, saj se uporablja v samem vrhu off-road tekmovanj. Izdelana je v treh različnih velikostih školjk in kvalitetnih materialov, 100% izdelava iz karbonskih vlaken pa jo uvrsti med najlažje čelade v kategoriji.

Pri verziji 2.2 čelade so prednosti njena teža, le 950g, povečan vidni kot iz čelade, novi zračniki, nov zadnji spojler in izboljšave za varnost.

Notranjost čelade je izdelana in oblikovana za optimalno ventilacijo in zračnost kot tudi uporaba materialov, to pa omogoča manjšo obrabo in večjo udobnost tudi ob aktivni uporabi na visokem tekmovalnem nivoju. Čelada je opremljena s filtrom za prah in sistemom za hitro odstranjevanje notranjosti (AEFR).


 

  • Čelada najvišjega razreda iz karbon-kevlar kompozitnih vlaken
  • Zunanja školjka čelade v treh velikostih
  • Večplasten lak
  • Napredni sistem zračenja
  • Odstranljiva in pralna notranja obloga z sistemom za hitro odstranitev v nujnem primeru
  • Odstranljiv in pralni filter za zaščito proti pesku
  • V kompletu s čelado dodatki

 

Teža: +/- 950g
Velikosti: XS do XL (53-61cm)


 

a-e-f-r-airoh-emergency-fast-remove.i816-kIxqujR-w400-h500-l2-c1 extra-wide-vision.i817-kksPsGQ-w400-h500-l2-c1 ventilation.i818-kKXt4bz-w400-h500-l2-c1

 

 

Barva

Fluo, Modra

Tip čelade

Kros

Tip izdelka

Čelada

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki