Airoh Commander Carbon

, ,

Airoh Commander je hibridna ON/OFF motoristična čelada izdelana iz kompozitne fibre primerna za offroad kot uporabo na cesti.

399,99

Šifra: CMCA55 Kategorije: , , Oznake: , , ID: 4886

Airoh Commander je hibridna ON/OFF motoristična čelada izdelana iz kompozitne fibre, atraktivna oblika in napredne tehnične karakteristike jo naredijo primerno za uporabo na vseh terenih. Možna je uporaba s šiltom ali pa brez npr. za naked motorje. Za dodatno udobje pri vožnji poskrbijo zelo širok vizir za povečano vidno polje, integrirana šipica Pinlock, 3 točkovni prezračevalni sistem, aerodinamičen “kljun”, sončni zatemnjen vizir in možnost povezave s sistemi za Bluetooth komunikacijo.


  • Material: HPC kompozit
  • Notranji mrežasti material omogoča prezračevanje
  • Zračniki na bradnem delu, čelnem in na zadnji strani čelade
  • Antibakterijska notranjost
  • Odstranljiva notranja podloga pralna
  • Odstranljive ličnice
  • Zapenjanje z dvojnim DD ring sistemom
  • Priložen wind-stop, Pinlock, nastavek za športno kamero in nastavki za uporabi brez senčnika

Teža: 1430g +/-50g

Velikosti: od XS do XXL (53 do 63cm)

Material

Polikarbonat

Stil

Kros

Teža

1270g

Tip čelade

Kros

Tip izdelka

Čelada

Velikost

L, M, S, XL, XS

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Morda vam bo prav tako všeč…

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki