Ariete Feather očala

, ,

Ariete Feather so lahka, moderna očala za motor, kot tudi smučanje, snowboard ali motorne sani. Feather očala so izdelana iz materialov za zagotavljanje maksimalno udobje, saj se prilega obrazu z prijetnimi materiali, predvsem pa so zelo lahka, tehtajo le 68 gramov. Šipica je foto občutljiva na svetlobo, s tem se avtomatsko prilagaja svetlobi. V različnih barvnih kombinacijah so lahko moderne ali pa retro.

109,90

Šifra: 14920 Kategorije: , , Oznake: , , , ID: 3025

Ariete Feather so lahka, moderna očala za motor, kot tudi smučanje, snowboard ali motorne sani. Feather očala so izdelana iz materialov za zagotavljanje maksimalno udobje, saj se prilega obrazu z prijetnimi materiali, predvsem pa so zelo lahka, tehtajo le 68 gramov.


ŠIPICA:
Fotokromatična šipica kat.1—>3
Sferična šipica
Ventilacija šipice
Šipica je odsevna
PU+ FILM Občutljivo na intenzivnost svetlobe
Šipica je izdelana brez distorzij
Zaščita pred žarki UV-A, UV-B, UV-C 100%
OKVIR:
Tanek okvir v stilu “MINIMAL”
Okvir univerzalen srednje velikosti
Ultra lahek okvir (68 gramov)
VENTILACIJA:
A.V.S. Sistem ventilacije
Odprti filtri
ELASTIČEN TRAK:
Višina 30mm v modernem ali retro stilu
Dodaten silikonski trak proti zdrsu
Sistem z dvojnimi nastavitvami za enostavno regulacijo dolžine
3 SLOJI SPUŽVE:
Termoobdelana spužva za maksimalno prileganje obrazu.
Prvi sloj sužve s tehnologijo zaprtih por. Drugi sloj zelo mehke spužve z tehnologijo z odprtimi porami. Tretji sloj iz zelo prijetne spužve proti alergenske.


Očala so dobavljiva v več barvnih kombinacijah.

Proizvajalec

Airoh

Tip izdelka

Motoristična očala

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki