Ariete Vintage očala

,

Očala Ariete Vintage so klasična – retro motoristična očala izdelana po tradiciji a z modernimi tehnologijami.

106,90

Šifra: 13990-MCF Kategoriji: , Oznake: , , , , , ID: 3059

Očala Ariete Vintage so klasična – retro motoristična očala izdelana po tradiciji a z modernimi tehnologijami.

Posebno pozornost so posvetili izdelavi kot na primer šivom. Kvaliteta izdelave je zelo visoka kot je tudi pričakovati od proizvajalca Ariete.

Okvir je kovinski – kromiran z kanali za prezračevanje, oblazinjenje edinstveno iz usnja obdelanega naravno za zagotavljanje maksimalnega udobja in na straneh iz ekousnja za obstojnost na zunanje vplive. Cilindrična šipica omogoča maksimalno vidljivost in ščiti pred UV žarki, notranjost pa je obdelana proti rošenju. Elastika za nošenje je enostavno nastavljiva in z silikonskim trakom na notranji strani omogoča namestitev na čelado brez drsenja.


Očala so dobavljiva v črni in rjavi barvi.

Barva

črna, Rjava

Proizvajalec

Ariete

Stil

Cafe Racer, Chopper, Classic

Tip

Očala

Tip izdelka

Motoristična očala

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki