GC Bullet jeans usnjene hlače

,

Usnjene hlače klasičnega videza.

175,99

Šifra: GC3BUS Kategoriji: , Oznake: , , , ID: 3453

Usnjene klasične hlače stila Custom. Kroj tipa klasične jeans hlače. Notranjost mrežasta podloga katera je mehka in prijetna za kožo izdelana iz poliestra. Hlače Bullet so izdelane iz kvalitetnega govejega usnja. Hlače imajo žep za vstaviti ščitnik kolena in niso PPE osebna varovalna oprema.


  • 5 žepov
  • Izdelane iz govejega usnja
  • Notranjost iz poliestra

Velikosti od S do 2XL

Barva

črna

Material

Tekstil

Proizvajalec

Grand Canyon

Sezona uporabe

Vse sezone

Stil

Touring

Tip izdelka

Hlače

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Morda vam bo prav tako všeč…

Adding to cart

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki