GC Urban rokavice

,

Grand Canyon Urban rokavice zagotavljajo maksimalno udobje ob tem pa zaščito pred vremenskim vplivom kot so mraz, dež in veter. Zunanjost iz zelo mehkega usnja, notranjost pa iz flisa.

39,10

Grand Canyon Urban rokavice so zimske rokavice z membrano Hipora katera zagotavlja nepropustnost za vodo in varovanje pred vetrom ob tem pa omogoča dihanje. Notranjost rokavic je izdelana iz flisa. Rokavice so izdelane iz zelo mehkega usnja in z notranjostjo iz flisa omogočajo maksimalno udobje.

Rokavice so primerne tudi za vsakodnevno nošenje.


Material: 100% goveje usnje
Notranjost: 100% poliester – flis
Zapenjanje z ježkom


Velikost: od XS do 3XL
Barva: Črna ali rjava

Barva

črna, Rjava

Material

Flis, Usnje

Proizvajalec

Grand Canyon

Sezona uporabe

Jesen, Zima

Stil

Cafe Racer, Chopper, Classic, Skuter, Touring, Urban

Tip izdelka

Rokavice

Velikost

2XL, 3XL, L, M, S, XL, XS

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki