Hevik HAC205 Podkapa

, ,

Kratka podkapa izdelana iz protialergenskega materiala. Efektivno preprečevanje bakterij in slabega vonja v čeladi. Zelo primerno za čelade tipa Jet. Podkapa je pralna.

8,10

Šifra: HAC205 Kategorije: , , Oznake: , , ID: 2473
Kratka podkapa izdelana iz protialergenskega materiala.
Podkapa Hevik HAC 205 je univerzalna, zagotavlja efektivno higieno čelade s preprečevanjem nastajanja bakterij, virusov, prahu in slabega vonja kateri nastanejo od višji temperaturi in vlažnosti ob potenju.


  • Material: 100% bombaž, pralno
  • Tanki šivi
  • Sistem za pritrditev v notranjost čelade

  • Velikost: Univerzalna
  • V kompletu sta dve podkapi
Barva

črna

Material

Tekstil

Proizvajalec

Hevik

Sezona uporabe

Vse sezone

Tip izdelka

Ostalo

Velikost

Univerzalna

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki