Akcija

Ixon Prima VX hlače

, , ,

Športne unsnjene motoristične ženske hlače. Usnje visoke kvalitete nudi zaščito ter udobje. Zapenjanje z jakno Prima VX z zadrgo.

329,90 282,90

Športne unsnjene motoristične ženske hlače. Usnje visoke kvalitete nudi zaščito ter udobje, oblikovanje za udobje pri bolj dinamični vožnji. Zapenjanje z jakno Prima VX z zadrgo. Hlače imajo tudi drsnike.


100% goveje usnje
Raztegljivi predeli za udobje
Raztegljivi predel iz usnja na kolenih


Drsniki in velkro zaščite za zadrge
Povezava z zadrgo na jakno 360 stopinj


REFLECT KNEES

 

 

 


Zaščite po normah CE (1621-1)

Velikost: XS – XL

Proizvajalec

Ixon

Tip izdelka

Hlače

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Morda vam bo prav tako všeč…

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki