Ixon RS Circuit rokavice

,

Motoristične rokavice Ixon RS Circuit so športne in udobne rokavice, izdelane iz kozjega usnja, izdelane po PPE CE normah.

109,90

Motoristične rokavice Ixon RS Circuit so športne in udobne rokavice, izdelane iz kozjega usnja, izdelane po PPE CE normah. Rokavice imajo zaščito na členkih in dlani.

  • Zaščita členkov in dlani CE
  • Zaščita (slider) na spodnjem delu dlani
  • Izdelane iz kvalitetnega kozjega usnja

  • Elastične v zapestju
  • Upravljanje zaslonov na dotik z kazalcem

Velikosti: od S do 3XL

Proizvajalec

Ixon

Tip izdelka

Rokavice

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki