Ixon RS Rally HP

,

Rokavice ponujajo izredno vrednost glede na ceno, izdelane so zelo kvalitetno iz kozjega usnja ter nudijo visoko udobje kljub Racing izgledu.

85,90

Motoristične rokavice Ixon RS Rally HP so športne in udobne rokavice, izdelane iz kozjega usnja, izdelane po PPE CE normah. Rokavice imajo zaščito na členkih in dlani. Rokavice ponujajo izredno vrednost glede na ceno, izdelane so zelo kvalitetno. Za zračenje je usnje perforirano, izgled rokavice je Racing, udobje pa Touring.

  • Zaščita členkov in dlani PPE CE
  • Zaščita (slider) na spodnjem delu dlani
  • Izdelane iz kvalitetnega kozjega usnja

  • Elastične v zapestju
  • Elastične na prstih
  • Upravljanje zaslonov na dotik z kazalcem

Velikosti: od XS do 4XL

Proizvajalec

Ixon

Tip izdelka

Rokavice

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki