Ixon Sicilia hlače

, ,

Ixon Sicilia so udobne 2 v 1, celoletne hlače. Notranja termo zimska nepremočljiva podloga je snemljiva. Za sestaviti komplet si oglejte tudi Ixon Sicilia jakno.

185,70

Šifra: SICIP Kategorije: , , Oznake: , , , , ID: 4004

Hlače 2 v 1, celoletne hlače. Notranja termo zimska nepremočljiva podloga je snemljiva. Notranjost hlač ima mrežasto podlogo katera omogoča dihanje, dodatno zračenje pa omogočajo zračniki. Za sestaviti komplet si oglejte tudi jakno Ixon Sicilia.


Elastično zapenjanje okoli pasu

4 žepi

Zadrga za spetje z jakno 270°

Odsevni inserti


Zaščita kolena po normah CE (1621-1)

Velikost: od S do 4XL

Proizvajalec

Ixon

Tip izdelka

Hlače

Velikost

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL

Sezona uporabe

Jesen, Poletje, Pomlad, Vse sezone, Zima

Barva

črna, Siva

Material

Tekstil

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki