Ixon Spectrum HP

, ,

Tekstilna moška motoristična jakna, modern videz in izdelana v visoki kvaliteti. Primerna za daljše vožnje v vseh vremenskih razmerah.

319,90

Šifra: SPECTRUM Kategorije: , , Oznake: , , ID: 3400

Tekstilna moška motoristična jakna, modern videz in izdelana v visoki kvaliteti: Material po skladu PPE osebne varovalne opreme, omogoča višjo varnost. Jakna Spectrum omogoča uporabo v vseh vremenskih razmerah, je nepremočljiva, diha in zelo topla. Notranja odstranljiva zimska podloga se lahko nosi samostojno kot lahko jakno. Jakna Ixon Spectrum ima zelo učinkovito termoregulacijo – paneli proti vetru in nepremočljivi izdelani iz softshell, zimska termo podloga in Air Flow Process – napredni sistem za prezračevanje. Ixfit prilagajanje velikosti za maksimalno udobje med vožnjo.

Notranja zimska podloga – nošenje tudi kot samostojna jakna
Napredni sistem za optimalno zračenje
Noxishell na prenji strani proti vetru
Notranja odstranljiva dežna podloga Drymesh
Zaščita komolca in ramen CE 1621-1 + žep za namestitev zaščite hrbta
Ovratnik iz neoprena


2 zunanja žepa
2 notranja žep
2 dodatna žepa na podlogi
1 vodonepropusten žep za denarnico
Zadrga 360 stopinj za zapenjanje na hlače


Velikosti: S do 4XL

Proizvajalec

Ixon

Tip izdelka

Jakna

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki