Kappa CR601U

,

Stilna stranska torba za montažno na TMT nosilec s sistemom za hitro namestitev, torbo je možno s trakovi namestiti tudi na nosilce tipa TE, PL, PLR.  TMT nosilec se prodaja ločeno in je tipski za motor. Torba je prostornine 13 litrov.

98,30

Šifra: CR601U Kategoriji: , Oznake: , , ID: 4491

Kappa CR601U stranska torba

Stranska torba za montažno na TMT nosilec s sistemom za hitro namestitev, torbo je možno s trakovi namestiti tudi na nosilce tipa TE, PL, PLR.  TMT nosilec se prodaja ločeno in je tipski za motor. Torba je prostornine 13 litrov.


  • Prostornina: 13 litrov
  • Velikost: 29 x 29 x 16 cm
  • Ojačana notranjost iz Polipropilena
  • Ročaj za nošenje
  • Notranjost nepremočljiva z varjenimi šivi
  • Trak za nošenje

Montaža: Hitra namestitev z zatiči na nosilec TMT ali namestitev s trakovi na nosilce TE, PL in PLR

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Tip torbe

Stranske

Velikost

13 litrov

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki