Kappa LH203R

,

Manjša torba za na sedež ali prtljažnik. 5/7 litrov.

45,30

Šifra: LH203 Kategoriji: , Oznake: , , , ID: 1093

Manjša torba za na sedež ali prtljažnik. Torba ima dva praktična predela. Odpiranje z zadrgo. Torba ima na spodnjem delu gumu proti zdrsu za stabilno montažo, priloženi so trakovi za montažo ter dežno pokrivalo.


Material: poliester 420D in predeli z odsevnim materialom

Montaža s priloženimi trakovi (trije priloženi) z nastavitvami. Montaža je predvidena na sopotnikov sedež ali prtljažnik.


LH203R_LT LH203R_DIMENSIONI ICO_WATERPROOF ICO_REFLECTIVE

 

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki