Kappa RA308R Tanklock

, ,

Torba za montažno na rezervoar s sistemom za pritrditev TANKLOCK. Prostornina torbe od 14 do 18 litrov.

109,50

Kappa RA308R torba za rezervoar

Torba za montažno na rezervoar z sistemom za pritrditev TANKLOCK. Sistem TANKLOCK deluje z pomočjo dveh komponent – pritrdilni sistem kateri je specifičen za tip motorja in spodnjim delom torbe kateri je enostaven za namestitev in odstranitev iz spodnje plošče katera je fiksno montirana na rezervoarju. Spodnja komponenta katera je specifična za motor se prodaja posebaj.

Torba RA308R se namesti na nosilec s sistemom na “klik” in odstranitvijo z gumbom. Na zgornjem delu torbe je prozoren predal v katerega  se lahko pospravi zemljevid in dodatek za namestitev pametnega telefona. Torbi so priloženi še dežna prevleka in naramni trak za nošenje.


Materiali: poliester 840D, poliester 1200D, laminirano EVA in ECO usnje

Prostornina: 14 do 18 litrov

Velikost: 16 – 22,5 x 24 x 33 cm


Montaža: Sistem TANKLOCK in varnostni pasek za dodatno pritrditev.

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki