Kappa RA311R

,

Torba za montažno na rezervoar z sistemom za pritrditev TANKLOCK. Prostornina torbe je 16 litrov.

96,90

Šifra: RA311 Kategoriji: , Oznake: , , , ID: 1768

Kappa RA311 torba za rezervoar

Torba za montažno na rezervoar z sistemom za pritrditev TANKLOCK. Sistem TANKLOCK deluje z pomočjo dveh komponent – pritrdilni sistem kateri je specifičen za tip motorja (pritrditev na že obstoječe vijake) in spodnjim delom torbe kateri je enostaven za namestitev in odstranitev iz spodnje plošče katera je fiksno montirana na rezervoarju. Spodnja komponenta katera je specifična za motor se prodaja posebaj.

Torba RA311 se namesti na nosilec z sistemom na “klik” in odstranitvijo z gumbom. Na zgornjem delu torbe je prozoren predal v katerega  se lahko vstavi mobilno napravo, navigacijo ali druge manjše predmete. Torba ima centralni večji prostor prostornine 16litrov in dva stranska manjša žepa.


Materiali: poliester 1840D in ECO usnje

Prostornina: 16 litrov

Velikost: 18 – 20 x 38,5 x 26,5 cm


Montaža: Sistem TANKLOCK


ra311det


Video predstavitev

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki