Kappa WA404S

,

Nepremočljiva večnamenska torba, velikosti 50 litrov, izdelana za obdržati prtljago na suhem in varnem tudi ob slabem vremenu.

68,50

Kappa WA404S


Nepremočljiva torba izdelana za obdržati prtljago na suhem in varnem tudi ob slabem vremenu. Torba ima varjene šive. Zapiranje z sistemom roll top. Pritrjevanje na motor je enostavno z priloženimi trakovi. Torba omogoča nošenje na ramenih. Torba je namenjena za več načinov uporabe kot tudi več načinov montaže in je priročna za nošenje z udobnimi ročaji in trakom za nočenje čez ramena.


  • Material: PVC TARPAULIN
  • Prostornina: 50 litrov
  • Dimenzije: 34 x 30 x 57 cm
Barva

črna

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Torbe

Velikost

50 litrov

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki