Kappa WA408S

, ,

Nepremočljiv nahrbtnik z možnostjo namestitve na motor-prtljažnik ali stranske kovčke. Sistem za zapiranje “roll-top”. Prostornina 13 litrov.

53,10

Nepremočljiv nahrbtnik z možnostjo namestitve na motor-prtljažnik ali stranske kovčke. Sistem za zapiranje “roll-top”. Prostornina 13 litrov.


  • Material: Tarpaulin 500D
  • Prostornina: 13 litrov
  • Mere: 41,2 x 16,6 x 23,6 cm
  • Ročaj za nošenje
  • 2 trakova za namestitev na motor/prtljažnik ali stranski kovček
  • Spodnji del proti zdrsu

 

 

Proizvajalec

Kappa

Barva

Srebrna

Tip izdelka

Nepremočljiva oprema, Ostalo, Torbe

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki