V prodajni program smo dodali Špansko blagovno znamko By City, v ponudbi lahko najdete pestro ponudbo motoristične opreme. By City oprema je posebna, stilno oblikovana, udobna, primerna za na motorju kot tudi za vsak dan. By City ponuja cenovno dostopne izdelke kot tudi izdelke srednjega cenovnega razreda. Vsi izdelki so edinstveno oblikovani z retro privdihom.

Nekaj več o blagovni znamki By City

Z več kot 35-letnimi izkušnjami v svetu dveh koles in po uspehu blagovne znamke NZI se je leta 2014 nastalo podjetje By City z oblačili in dodatki za svet motociklizma.

Blagovna znamka By City je nastala leta 2014 z namenom ustvariti izdelek, ki je zelo potreben v sektorju dveh koles. Oblačila By City so zasnovana za aktivne motoriste in motoristke, ki potujejo ali se vozijo po mestu in njegovi okolici ter želijo to početi varno, lepo oblečeni in z dobrim počutjem na motorju kot tudi, ko niso na motorju.

Njegovi ustanovitelji so del družine, ki že več kot 35 let razvija izdelke za motoriste in motorna kolesa ter je svoj hobi spremenila v način življenja. Po njihovih dolgoletnih izkušnjah nova urbana blagovna znamka By City odraža pot in veliko strast, ki jih povezuje s svetom dveh koles.

Izdelki By City se nenehno razvijajo, vedno z odgovornostjo ponujanja odlične kakovosti in lepega dizajna.

By City in klasični način življenja gresta z roko v roki, dovolj je, da si ogledate ponudbo izdelkov, da spoznate, da je retro slog duh naših oblačil.

Z oblačili By City se boste počutili bolj udobno, elegantno in varno, kamor koli greste, vam ni treba skrbeti, vedno boste dobro zaščiteni.

Ogled opreme v katalogu