PREDSTAVITEV

Aures je grosistično trgovinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1991 v Kopru, kot družinsko podjetje.


Našo idejo in željo smo udejanili in stopili na pot podjetništva in se sproti prilagajali razvoju majhnega, a raznolikega slovenskega tržišča ter sproti premagovali ovire, ki smo jih na tej poti srečevali. Svojo pot v svet motorizma in obenem z aktivno dejavnostjo je podjetje začelo v letu 1994. Sledili smo razvoju mladega slovenskega trga in obenem motorističnega trga in se opredelili za ponudbo motoristične opreme in nadomestnih delov za motorna kolesa in skuterje. Poleg motorističnega programa smo imeli v začetku še dva zanimiva programa  program otroških koles z ročico  in program pasov za ure, poznane italijanske firme Morellato. Oba programa smo kasneje opustili v prid vse večje širitve in razvoja motorističnega programa.


V našem prodajnem programu boste našli široko paleto različnih izdelkov od nadomestnih delov za kolesa z motorjem ter motorna kolesa, čelad, oblačil, rokavic, obutve, kovčkov do razne dodatne opreme za motorna kolesa, ki jo motorist potrebuje za udobno in čim varnejšo vožnjo.


Glede na to, da je motoristično področje specifično področje je dobro opremo, kot ustrezen nadomestni del, zelo težko ali celo nemogoče kupiti v samopostrežni trgovini. Zato smo tukaj mi, ki vam pri tej izbiri zelo radi pomagamo in svetujemo. Za nasvet se vedno lahko obrnete na vašemu kraju najbližjega trgovca, ki ga boste našli med našimi PRODAJNIMI MESTI ali direktno na nas. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 056 306 550 ali nas kontaktirate po elektronski pošti. Vedno Vam bomo radi ustregli!


Sedež podjetja se nahaja na naslovu:
AURES d.o.o. Koper
II.Prekomorske brigade 60
6000 Koper

Poslovno–operativna enota na naslovu:
AURES d.o.o. Koper
Ankaranska cesta 5C
6000 Koper

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki