Airoh MATRYX je nova vrhunska čelada za cestni segment, homologirana po standardu ECE 22.06, opremljena je z inovativnim sistemom prezračevanja in ekskluzivnimi notranjimi oblogami, ki zagotavljajo največje udobje.

Namenjena ni le izkušenim motoristom, temveč vsem navdušencem, ki iščejo spremljevalca na poti, pripravljenega na vse izzive, tudi tiste najzahtevnejše.

Airoh Matryx full Carbon

Dve različni velikosti školjke, izdelani iz polnega karbona 6K ali HPC (High Performance Composite), zasnovani v vetrovniku za optimizacijo aerodinamike in visoke zmogljivosti, za neprekosljivo udobje in užitek v vožnji v vseh razmerah in pogojih.

S sistemom za zapenjanje DD Ring se lahko uporablja tudi na dirkališču. Čelada MATRYX vključuje tudi vgrajen sončni vizir in je pripravljena za namestitev komunikacijskega sistema.

Sistem prezračevanja je inovativen in funkcionalen, dovodi zraka so nastavljivi tudi z rokavicami, s preprosto gesto, za boljše upravljanje termoregulacije glede na podnebne razmere.

Notranje podloge so izdelane iz visokokakovostnih tkanin, kot je inovativni Coolmax, in se ponašajo tudi z ekskluzivno obdelavo, ki zagotavlja največjo zračnost in prijeten občutek. Poleg tega jih dopolnjujeta inovativna sistema ASN (Airoh Sliding Net) in AEFR (Airoh Emergency Fast Release).

Airoh Matryx ima izjemno širok vizir s tehnologijo ATVR in inovativnim sistemom A3S (AIROH Automatic Antifog System), ki skupaj s priloženim Pinlock 120 XLT predstavlja najboljšo zaščito pred zamegljevanjem in vam omogoča največji nadzor nad vsako podrobnostjo, ne da bi se pri tem odpovedali varnosti.

Na kaj še čakate?

Izberite svojo pot, premagajte svoje omejitve in se pogumno podajte na najlepše potovanje v svojem življenju. Ponudbo čelad Matryx si oglejte v našem katalogu: POVEZAVA V KATALOG