Nova motoristična jakna Rebelhorn Patrol je najbolj tehnološko napredna motoristična jakna blagovne znamke Rebelhorn. Pri rebelhorn-u so vključili znanje in izkušnje desetih let oblikovanja in izdelovanja motorističnih oblačil. Celoletna touring jakna katera nudi udobje in funkcinalnost ne glede na izziv na potovanju. Pri izdelavi jakne so uporabljeni le najbolj trpežni in tehnološko napredni materiali, kot so Cordura®, HITENA® Dobby Ballistic, Superfabric® in Sympatex® membrana. Materiali so skrbno izbrani za zagotavljanje najvišje možne varnosti kot tudi udobja med vožnjo ne glede na vremenske razmere. Jakna Rebelhorn Partol je opremljena s sistemom za prezračevanje z inovativnimi 3D mrežastimi paneli, ter 8 zračniki na prednji strani ter 2 na zadnji strani, kar omogoča maksimalno prezračevanje tudi v zelo vročem vremenu, za hladnejše vremenske razmere pa pripomore odstranljiva notranja podloga “softshell” katero je možno nositi tudi brez jakne in je že sama nepremočljiva in omogoča dihanje.


 

 

Jakna Rebelhorn Patrol ponuja več naprednih funkcij kot so napredni sistem za zapenjanje in prilagajanje jakne ob telesu, namenski žep za plastenko s pijačo, odstranljivi žep “cargo” na hrbtni strani, katerega se lahko uporabi tudi kot torbica za okoli pasu. Vse funkcinalnosti in izbrani materiali vam bodo omogočali najvišjo varnost in udobje na vsakem potovanju.

Jakna je dobavljiva v črni ter črno-sivi barvni kombinaciji, ter v velikostih od XS do 5XL. Za sestaviti komplet so v ponudbi tudi hlače Rebelhorn Patrol, zapenjanje na zadrgo. Tako kot jakna tudi hlače Patrol ponujajo napredne rešitve za varnost ter udobje skladno z jakno.