Ixon Crosstour Lady hlače

, ,

Hlače 2 v 1, celoletne hlače. Nudijo udobje čez celo leto, pozimi zagotavljajo s zimsko podlogo toplino in nepremočljivost, v poletni sezoni pa z zračniki in mrežasto podlogo omogočajo dihanje.

257,70

Šifra: CROSTH-1001 Kategorije: , , Oznake: , , , , , ID: 4976

Hlače 2 v 1, celoletne hlače. Ixon Crosstour Lady so ženske motoristične hlače primerne za uporabo celo leto. Notranja termo zimska podloga je snemljiva kot tudi dežna podloga. Notranjost hlač ima mrežasto podlogo katera omogoča dihanje, dodatno zračenje pa omogočajo zračniki. Za sestaviti komplet si oglejte tudi jakno Ixon Crosstour.


Elastično zapenjanje okoli pasu

4 žepi

Zadrga za spetje z jakno

Odsevni inserti


Zaščita kolena po normah CE (1621-1)

Velikost: od XS do XXL

Proizvajalec

Ixon

Tip izdelka

Hlače

Velikost

2XL, L, M, S, XL, XS

Sezona uporabe

Jesen, Poletje, Pomlad, Vse sezone, Zima

Barva

črna

Material

Tekstil

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki