• EVO City tank torba

  ,

  EVO City tank torba je bila načrtovana za motorje z rezervoarji z večjim naklonom, kljub svoji velikosti – 15 litrov omogoča enostavno obračanje – krmiljenje motorja tudi ob polni torbi.

  174,30

  Poglej izdelek
 • EVO Daypack tank torba

  ,

  EVO Daypack tank torba je večja sestra EVO Micro torbe, oblika in velikost jo naredijo odlično vsestransko torbo. Daypack torba nudi prostora 5 do 9 litrov.

  123,10

  Poglej izdelek
 • EVO GS tank torba

  ,

  EVO GS tank torba je bila načrtovana za motorje z rezervoarji z večjim naklonom, s prostornino 22 litrov, nosilci za GPS in etui za zemljevid je odlična za daljše vožnje. Nastavitev velikosti omogoča prostornino od 16 do 22 litrov.

  194,80

  Poglej izdelek
 • EVO Micro tank torba

  ,

  2.5-5 l. Za EVO tank ring. Črna/Siva. Kvalitetna in enostavna: EVO Mikro tank torbo je možno namestiti na skoraj vse tipe rezervoarjev, primerna je za manjše predmete kot so denarnica, mobilni telefon, dokumenti in podobno.

  82,10

  Poglej izdelek
 • EVO Sport tank torba

  ,

  EVO Sport tank torba namenjena predvsem športnim motorjem, s prostornino od 14 do 21 litrov nudi veliko prostora, s svojo obliko pa ni moteča med vožnjo.

  184,50

  Poglej izdelek
 • Legend Gear LT1 tank torba

  , ,

  Legend Gear LT1 magnetna tank torba za namestitev na rezervoar, 3 – 5,5 litrov. Možna namestitev tudi na plastične rezervoarja s priloženimi trakovi.

  82,10

  Poglej izdelek

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki