Kappa KNH Dodatna zaščita motorja z zaščito hladilnika

,

KNH Dodatna zaščita motorja z zaščito hladilnika

KNH Dodatna zaščita motorja z zaščito hladilnika, zaščiti zgornji del motorja in s tem tudi hladilnik ob straneh. Klasična verzija v črni barvi ter inox izvedba (oznaka OX).


Zaščite so tipske za naslednje motorje (model motorja in oznaka zaščite):
BMW F800GS Adventure KNH5110OX
BMW R1200GS KNH5114OX
BMW R1200GS KNH5114
BMW R1200GS Adventure KNH5112OX
Honda CRF 1000L Africa Twin KNH1144
Honda CRF 1000L Africa Twin KNH1144OX

*Slike prikazujejo primer uporabe na različnih motorjih, vsaka zaščita je tipska za specifičen motor in se razlikuje. Za cene posamezne zaščite nas kontaktirajte.

Proizvajalec

Kappa

Tip izdelka

Dodatna oprema za motor

Za nakup izdelka se lahko obrnete na vam najbližje ali priljubljeno prodajno mesto navedeno pod prodajnimi mesti. Povezava: Ogled trgovin po Sloveniji. Svetujemo, da jih predhodno kontaktirate za preveriti zalogo, v primeru, da izdelka nimajo na zalogi je lahko izdelek izdobavljen do naslednjega delovnega dneva.


Na naši spletni strani prikazujemo izdelke katere imamo v našem rednem prodajnem programu in s tem na zalogi ali imajo na zalogi/ponudbi v prodajnih mestih. V primeru, da želite izdelek od proizvajalca katerega zastopamo vendar izdelka ni na naši spletni strani nas lahko kontaktirate.


Nakup neposredno pri nas ni možen, saj nimamo lastne maloprodaje. Za dodatne informacije in podporo za izdelek pa nas lahko kontaktirate: KONTAKT.

Določena vsebina je blokirana in za prikazovanje potrebuje piškotke. Dovolite piškotke za omogočiti vsebino.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Za več informacij si oglejte povezavo: Zasebnost in piškotki